Τι είναι το PDR σύστημα;

Η νεά επαναταστατική μέθοδος!

Επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται καθόλου το χρώμα.Με το PDR επισκευάζουμε βαθουλώματα ιδίως από χαλάζι χωρίς στοκάρισμα ή πυράκτωση.

Η μέθοδος αυτή επιτρέπει την επισκευή χωρίς την ανάγκη βαφής των επισκευασμένων περιοχών! Για να πετύχουμε βέβαια αυτό, πρέπει το χρώμα του αυτοκινήτου να μην έχει φθαρεί από την χαλαζόπτωση και από τα μικροχτυπήματα.

Με το PDR SYSTEM καταφέρνουμε να διατηρήσουμε το εργοστασιακό χρώμα των αυτοκινήτων και να μειώσουμε έως και 10 φορές το αναγκαίο χρόνο για την επισκευή.

  • αυτοκίνητο δεν χάνει την αξία του
  • η διαδικασία είναι γρηγορότερη
  • κοστίζει φθηνότερα
  • τις περισσότερες φορές δεν αποσυναρμολογούμε το αυτοκινητο

Επαναφορά βαθουλωμάτωνΗ Autorado είναι εταιρεία εξειδικευμένη στην παροχή υπηρεσιών με κύρια χαρακτηριστικά την υψηλή ποιότητα και την εγγυημένη εργασία.

Για την επισκευή των μικροχτυπημάτων χρησιμοποιούμε μια νέα επαναστατική μέθοδο που δεν απαιτεί βαφή των επισκευασμένων περιοχών. Η μέθοδος αυτή είναι παγκοσμίως γνωστή με την ονομασία PRD SYSTEM. Είναι μια νέα επαναστατική μέθοδος η οποία επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται καθόλου το χρώμα. Αναπτύχθηκε μετά από χρόνια έρευνας και δοκιμών στα αμαξώματα των αυτοκινήτων

Με το PDR επισκευάζουμε, χωρίς στοκάρισμα ή πυράκτωση, τα βαθουλώματα που προκαλούνται στα αμαξώματα των αυτοκινήτων από χαλάζι.
Η Autorado ειδικεύται στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλούνται από την χαλαζόπτωση.
Μικροβαφή - Τοπική βαφή

Όλοι έχουμε αντιμετωπίσει στο αυτοκίνητο μας μικροζημιές που προέρχονται από κλειδιές, γρατζουνιές από αιχμηρά αντικείμενα, γδαρσίματα από κλαδιά


Η ασχολείται μόνο με το σημείο του προβλήματος. Βάφουμε τοπικά την προβληματική περιοχή (μόνο το σημείο του γδαρσίματος ή της γρατζουνιάς) με στόχο την διατήρηση του εργοστασιακού χρώματος.Η μέθοδος αυτή επιτρέπει την επισκευή με την τοπική βαφή των προβληματικών περιοχών. Είναι μια μοντέρνα τεχνική που στοχεύει στην ταχύτητα, την υψηλή ποιότητα, το τέλειο αποτέλεσμα.

Ζημιές απο χαλαζόπτωση
Η χαλαζόπτωση είναι μια απρόβλεπτη φυσική καταστροφή η οποία δυστυχώς προκαλεί πολλές ζημιές και στα αυτοκίνητα.


Η Autorado ειδικεύεται στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλούνται από την χαλαζόπτωση. Οι έμπειροι τεχνικοί μας έρχονται στον χώρο σας και αναλαμβάνουν την επισκευή βαθουλωμάτων στην αρχική τους κατάσταση, με την εγγυημένη μέθοδο PDR.